Lancering van ACE op On-chain Earn

Gepubliceerd op 16 mei 2024Geüpdatet op 20 mei 20242 min. leestijd

OKX biedt de mogelijkheid om in ACE in te leggenop On-chain Earn, beginnend vanaf 15.00 uur (CEST) op 16 mei 2024. Hierdoor kunnen gebruikers zonder problemen on-chain beloningen ontvangen.

Highlights van On-chain Earn:

• Geen inleglimieten

• Eenvoudige werking en soepele gebruikerservaring

• Echte geännualiseerde on-chain opbrengsten

Volg deze instructies om ACE te staken via On-chain Earn:

In de browser: Navigatiebalk > Grow > Earn > On-chain Earn, zoek naar ACE en selecteer Inleggen

In de app: Grow > Earn > On-chain Earn, zoek naar ACE en selecteer Inleggen

Disclaimer

1. Wat betreft On-chain Earn-producten, moet je goed de regels en mechanismen van het project lezen voordat je begint met staken. Het Proof-of-Stake-mechanisme kan per project verschillen. Dit omvat onder andere het minimale inwisselingsbedrag, de starttijd van de renteopbouw, het tijdstip waarop beloningen worden uitgekeerd, de terugbetalingsperiode voor de hoofdsom en de verwachte jaarlijkse opbrengst.

2. OKX ontvangt een bepaald percentage van de kosten die gebruikers maken. Voor gedetailleerde informatie over de kosten verwijzen we je naar de productpagina.

3. Met uitzondering van de projectlancering en het uitkeren van beloningen, neemt OKX geen verantwoordelijkheid voor eventuele geschillen over overeenkomsten, hack-incidenten, fraude en andere risico's die kunnen leiden tot verlies van assets.

Bedankt voor je steun. Er worden de komende weken meer nieuwe On-chain Earn-producten gelanceerd. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

Team van OKX
16 mei 2024