Hoe kan ik BRL opnemen met een PIX-overschrijving?

Gepubliceerd op 27 nov 2023Geüpdatet op 20 mrt 20244 min. leestijd62

Je kunt een BRL-opname naar je bankrekening uitvoeren met een Pix-overschrijving. Pix-overschrijvingen zijn momenteel alleen beschikbaar voor onze Braziliaanse klanten.

Hoe neem ik geld op?

Op de website

1. Log in op je account op okx.com, ga naar Assets en selecteer Opnemen

2. Selecteer Cash om een geldopname te starten
    CT-web-cash withdraw-BRL withdraw pageGa naar Cash om te beginnen met geld opnemen

3. Selecteer de bankrekening waarnaar je wilt opnemen en voer het bedrag in

4. Selecteer Volgende om het opnamevoorbeeld te bekijken

5. Selecteer Opnemen en voer vervolgens je autorisatiecode of sms-code in om de geldopname te voltooien

In de app

1. Open je OKX-app, ga naar Opnemen en selecteer BRL opnemen
    CT-app-cash withdraw-withdraw BRLOpnamepagina openen

2. Selecteer de bankrekening waarnaar je wilt opnemen en selecteer vervolgens Volgende om het bedrag in te voeren dat je wilt opnemen

3. Selecteer Volgende om het opnamevoorbeeld te bekijken

4. Selecteer Opnemen en voer vervolgens je autorisatiecode of sms-code in om de geldopname te voltooien

Let op:

• De Pix-overschrijving wordt onmiddellijk verwerkt en je kunt verwachten dat je BRL-opname binnen enkele minuten op je bankrekening staat.
  • Het minimale opnamebedrag voor Pix-overschrijvingen van BRL is R$10.

Hoe voeg ik een bankrekening voor geldopname toe?

Er zijn twee manieren om een bankrekening toe te voegen:

Een succesvolle geldstorting doen

Een geldstorting doen is de eenvoudigste manier om je account te laten verifiëren op OKX, omdat je gegevens automatisch worden geverifieerd wanneer er een storting wordt gedaan tussen je bank en de partnerbank van OKX.
Elke bankrekening die een succesvolle geldstorting heeft uitgevoerd, wordt automatisch toegevoegd aan je lijst met goedgekeurde bankrekeningen voor geldopnames.

Handmatig bankgegevens toevoegen

Dit proces vereist dat je de bankgegevens handmatig invoert in onze app. CT-app-cash withdraw-BRL add bank accountVoeg handmatig je bankrekening voor geldopnames toe

Let op: gebruik je betaalrekening wanneer je je rekeninggegevens toevoegt

Opnames die worden gedaan naar handmatig toegevoegde bankrekeningen kunnen worden geweigerd als de rekeninggegevens niet kunnen worden geverifieerd door onze bankpartners of je eigen bank.

Veelgestelde vragen

1. Waarom heb ik geen toegang tot de functie "BRL opnemen"?

Om te voldoen aan de lokale wet- en regelgeving zijn geldopnames alleen beschikbaar in bepaalde regio's. Dit kan de reden zijn waarom je account momenteel niet in aanmerking komt voor toegang tot deze functie.

2. Hoe weet ik of mijn bankrekening geverifieerd is?

Zodra een geldstorting is verwerkt op je OKX-account, is je bankrekening geverifieerd.

3. Hoe controleer ik mijn opnamegeschiedenis?

Je kunt je opnamegeschiedenis bekijken op de pagina voor geldopnames door Transactiegeschiedenis te selecteren.
CT-web-cash withdraw-BRL cash withdraw historyWeb: transactiegeschiedenis op de pagina voor geldopnames
CT-app-cash withdraw-BRL withdrawal historyApp: pictogram transactiegeschiedenis op de pagina met de geldopnamemethode

4. Wat gebeurt er als ik geld opneem naar een bankrekening met een ander CPF-nummer en andere naam dan die op mijn OKX-account?

Je opname wordt geweigerd en je geld wordt teruggestort op je OKX-account.