Hoe publiceer ik een signaal op Signal Marketplace of hoe abonneer ik me erop?

Gepubliceerd op 12 mrt 2024Geüpdatet op 24 mei 20245 min. leestijd2

Hoe kan ik een signaal publiceren op Signal Marketplace?

1. Meld je aan en word hier een signaalaanbieder. De goedkeuring van de aanvraag kan 3-5 werkdagen duren

2. Na goedkeuring kun je je signalen als volgt publiceren:

• Als je een eerder gemaakt signaal wilt publiceren;

• Ga naar Marketplace-dashboard op de Handelsbots-pagina

CT-signalmarketplace-1

Ga naar de Handelsbots-pagina en selecteer Marketplace-dashboard

• Selecteer Signaalabonnement

• Wijzig de optie in Ongepubliceerd en selecteer het signaal dat je wilt publiceren

• Selecteer Signaal publiceren

CT-signalmarketplace-2

Selecteer dienovereenkomstig het aangewezen pad op de beheerpagina van de lead-bot

• Na het selecteren van Signaal publiceren, zie je een pop-upvenster Signaal publiceren:

• Voer je Signaalnaam, Signaalbeschrijving en Kostenmodel (betaald of gratis) in

• Gratis signaal: gratis

• Betaald signaal:

• Winstdeling: 1-30%

• Als gebruikers zich abonneren en je signaal gebruiken om een signaalbot te maken die winst oplevert, wordt de winst van de gesloten positie op de 1e van elke maand proportioneel uitgekeerd aan de signaalaanbieder.

• Maandelijkse kosten: > 0 USDT, tot 2 cijfers na de komma

• Na betaling van het abonnementsgeld kunnen gebruikers het signaal gebruiken. Elk abonnement is 30 dagen geldig. De maandelijkse kosten worden op de 1e van elke maand uitgekeerd aan de signaalaanbieder.

CT-signalmarketplace-3

Selecteer je type signaal voordat je het publiceert

• Selecteer de handelsparen die door je signaal worden ondersteund:

CT-signalmarketplace-4

Een groot aantal handelsparen is beschikbaar voor selectie bij de optie Selecteer handelsparen

• Selecteer Signaal publiceren

• Je hebt alle stappen doorlopen om een signaal te publiceren. Je signaal zal worden beoordeeld door het OKX-team.

• Nadat een signaal is goedgekeurd, kun je het zien onder de optie Betaald signaal/Gratis signaal, afhankelijk van je kostenmodel en alle gebruikers zullen het kunnen zien op de Signal Marketplace.

CT-signalmarketplace-5

Kijk naar de status van je signaal na het publiceren

• Als je een nieuw signaal wilt maken en publiceren;

• Ga naar de pagina voor het maken van een signaalbot en selecteer Aangepast signaal toevoegen

• Voer je signaalnaam en -beschrijving in en selecteer Signaal maken

CT-signalmarketplace-6

Als de details in orde zijn, selecteer je Signaal maken

• Stel je waarschuwingsbericht op in TradingView en selecteer Signaal publiceren

CT-signalmarketplace-7

Selecteer Signaal publiceren om door te gaan naar de volgende fase

• Vul alle gegevens in en selecteer Signaal publiceren

CT-signalmarketplace-8

Vul de details in om je signaal te publiceren

• Je hebt alle stappen doorlopen om een signaal te publiceren. Je signaal zal worden beoordeeld door het OKX-team.

3. Controleer je signaalinkomsten. Als signaalaanbieder kun je je signaalinkomsten bekijken op het Marketplace-dashboard

Opmerking: zoek naar de status van je account in het gedeelte Details. De beschikbare statussen zijn als volgt:

Cumulatieve signaalwinst: totale signaalwinsten die al zijn bijgeschreven op je Financieringsaccount

Ontvangen winstdeling: het winstdelingsbedrag dat al op je Financieringsaccount is bijgeschreven

In afwachting van winstdeling: het winstdelingsbedrag dat in behandeling is op het systeemaccount en op de volgende afwikkelingsdatum (1e van elke maand) op je Financieringsaccount zal worden bijgeschreven

Verrekende kosten: de maandelijkse abonnementskosten die al op je Financieringsaccount zijn bijgeschreven

In afwachting van kosten: de maandelijkse abonnementskosten die in behandeling zijn op het systeemaccount en op de volgende afwikkelingsdatum (1e van elke maand) op je Financieringsaccount zullen worden bijgeschreven

Hoe kan ik me voor een signaal abonneren?

1. Abonneren op een signaal:

• Selecteer de signalen op de Signal Marketplace

• Kies je betaalmethode en selecteer Abonneren op signaal

CT-signalmarketplace-9

Selecteer je signaal en selecteer Abonnement op signaal

2. Maak een signaalbot aan: voer je hefboom en investeringsbedrag in en selecteer Maken

CT-signalmarketplace-10

Selecteer Maken zodra je je hefboom en investeringsbedrag hebt ingevoerd